Verkoop Mandala-stencils om uw bedrijf te verbeteren

Wilt u Mandala stencils verkopen in uw winkel?

Ik weet zeker dat je het ermee eens zult zijn dat het in deze snelle wereld steeds moeilijker wordt om je te onderscheiden van de massa en dat unieke, opvallende en nog belangrijker, gedenkwaardige imago en merk te projecteren dat je onderscheidt van de gewone en elke dag.


Sommige bedrijven volgen het dure en tijdrovende pad van een nieuwe make-over, merkvernieuwing of verbouwing van een gebouw om die nieuwe look te bereiken - maar uw bedrijf die impactvolle wow-factor geven hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn.


In feite zou het in slechts een paar uur kunnen worden bereikt - zelf!

Met dit in gedachten wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om u kennis te laten maken met een innovatief en opwindend eenvoudig en goedkoop product dat speciaal is ontworpen om dat vleugje pit en high impact chic toe te voegen aan elk bedrijf... onmiddellijk!


Verkrijgbaar in een reeks ontwerpen, stijlen en maten, de herbruikbare plastic mandala stencil kan elk raam, muur of binnen- of buitenvloeroppervlak in slechts een paar uur transformeren - het creëren van een verbluffende, langdurige opvallende look - gegarandeerd draai een willekeurig hoofd.Stelt u zich eens voor wat ze kunnen toevoegen aan uw bedrijf...
Neem contact met ons op @ hello@mandalastencils

GROOTHANDEL

Bestel onze producten op het digitale inkoopplatform Orderchamp.

Door je te registreren via deze link, ontvang je namens ons €100 shoptegoed.


Op Orderchamp profiteert u van:


- € 100 shoptegoed bij registratie

- Gratis verzending boven €250,-

- Betaal na levering: 30 tot 60 dagen later

REGISTREER HIER