Wat zegt jouw mandalakleur over jou? Lees uw colorscope!

Kies zonder te lezen je favoriete mandalakleur, scroll naar beneden en lees je COLORSCOPE.

KAKI

Als activist heb je de macht om de wereld te veranderen. Zowel bewonderd als geliefd als vriend, moet je leren om zowel jezelf als wat je hebt bereikt te waarderen.
Kies de HOLY MOLY Mandala Stencil om uw huis of bedrijf te verrijken!

CHOCOLADE

Je bent nuchter, comfortabel met wie je bent en hebt een groot vermogen om vreugde in het leven te vinden. Je vat dingen niet persoonlijk op, je herstelt van een mislukking en gaat voor wat je wilt.
Hamsa Mandala Muursjabloon is een van de beste keuzes voor jou!

BLOESEM

Je bent in staat om zachtjes de dingen te zeggen die je vrienden moeten horen. Je hebt een mooie glimlach, maar je moet veel vaker glimlachen. Je bent te serieus en je moet toleranter zijn ten opzichte van falen - zowel bij jezelf als bij anderen.

ZWART

Je bent zeer emotioneel en erg loyaal aan je vrienden. Je bent gedisciplineerd, een uitblinker en heel serieus. Je hebt een scherp begrip van het verleden en weet waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren.
Een prachtige zwarte Holy Mandala Wall Stencil zal je huis of tuin complimenteren!

PEACOCK

Geduldig en serieus, je houdt ervan om te verkennen, maar je maakt je zorgen over wat je zult vinden. Vaak ben je inflexibel, maar de keerzijde is dat je medelevend en loyaal bent.
Ibiza Vibe Mandala Stencil laat je speelse kant naar boven komen.

CHARTREUSE

Grootse avonturen maken deel uit van wie je bent. Je bent assertief met krachtige energie. Mensen hebben het gevoel dat ze je goede vrienden zijn zodra ze je hebben ontmoet. Je onderzoekt de innerlijke zin van het leven.
Ondersteun je spiritualiteit met een grote heilige mandala-muur Sjablonen.

More Blogs

Verrijk je thuiskantoor met onze XL wandmanden voor meer goede vibes "thuiskantoor decoratie", "positieve werkruimte"

ORGANISCHE VORMIGE RATTAN LAMPEN, HANDGEMAAKT IN BALI, GEMAAKT VAN DUURZAAM RATTAN MATERIAAL