De 11 beste manieren om een mandala-stencil te gebruiken

Mandala betekent het "Wiel" of "Grote Cirkel" en is mysterieus, rustgevend en resoneert altijd met ons onderbewustzijn. Het nodigt de toeschouwer uit om verbaasd en stil te zijn terwijl ze nadenken over de kosmische patronen. Het is dan ook geen wonder dat het creëren en inkleuren van je eigen mandala een van de meest ontspannende en bevredigende activiteiten is die je kunt doen, wat resulteert in een uiterst persoonlijke uitdrukking die zowel binnenkomt als inspireert.

Hoe kunnen we mandala gebruiken?

1. Woonkamer: voor dit deel van het huis waar we overdag de meeste tijd doorbrengen, raad ik je aan een grote mandala te gebruiken, kijk naar het ontwerp dat ik voor je heb gemaakt en kies degene die het beste bij je past:


- Holy Mandala-stencil 184cm x 184cm

- Mandala Bloemmotief 116cm x 116cm

2. Slaapkamer: Je kunt ook een mandala voor je slaapkamer gebruiken als symbool van balans en energie.

We bieden ook wandtapijten, kussenslopen en bedovertrekken mandala's aan met verschillende ontwerpen die je kunt proberen.

3. Yogastudio: je kunt je yogastudio inrichten met dit eeuwenoude symbool van tempo en ik raad je aan dit artikel te lezen over hoe te mediteren met mandala.

4. Massagestudio: als je een massagebedrijf hebt en op zoek bent naar doe-het-zelfideeën om je ruimte te decoreren, dan is mandala zeker een geweldige keuze, omdat je het kunt aanpassen, meerdere kleuren kunt gebruiken en er indruk mee kunt maken op je gasten.

5. Hotel of hostel Decoratie-idee: u kunt het gebruiken voor het balkon, de lobby of zelfs voor kamers, en als uw hotel aan het strand ligt, kunt u heel creatief worden met uw ontwerp. Bekijk onze producten.

6. Outdoor: we houden net zoveel van ons mandala als van de natuur.

 

Je kunt hem gebruiken op je balkon of waar je je ochtend ook doorbrengt voor een kopje koffie of thee.

7. Vloer: U kunt uw vloer, terras of oprit op een heel bijzondere manier vormgeven. Bekijk onze voorbeelden en als u andere ideeën heeft, kunt u deze met ons delen.


Je kunt ook mandala-ontwerpen gebruiken voor werkruimtes, zoals winkels en kantoren.

8. Coffeeshop: We houden allemaal van een goede sfeer in een cafetaria, geef je klanten de beste ervaring met een magische mandala. 

9. Bloemenwinkel: Mandala is een bloem, de beste plek hiervoor is in een bloemenwinkel.

10. Kantoor: dit kan een zeer stressvolle ruimte zijn als je het niet op de juiste manier ontwerpt.

11. Restaurant: mensen houden van originele ontwerpen, profiteer van het gebruik van een originele mandala. 

Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook

Mandala Stencil is gemaakt van gereconstitueerd recyclebaar plastic. Robuust en duurzaam, ze kunnen worden gebruikt waar en wanneer u maar wilt. Zowel flexibel als gemakkelijk schoon te maken, zijn ze perfect voor elk oppervlak, van plat, gebogen of zelfs rechte hoeken. Je zou er een moeten kopen omdat het positieve energie geeft en als je het in je slaapkamer of werkruimte plaatst, zullen je productiviteit en focus de verbeelding te boven gaan en dit zal ons erg blij maken.


Mandala is een portaal naar een kalmerende en resoneerde altijd met ons onderbewustzijn dat je het nu op je muur kunt laten drukken. In Europa verkrijgbaar bij Mandala Stencils, een bedrijf gevestigd in Amsterdam dat je ruimte wil decoreren met prachtige ronde bloemen.

Winkel hier


Waar je je mandala-stencil ook neerzet, vergeet niet van het leven te genieten en uniek te zijn. Mandala is een decoratie die anders is dan wat je kunt vinden en je verdient er een.


Beste wensen,

Nora

More Blogs

Verrijk je thuiskantoor met onze XL wandmanden voor meer goede vibes "thuiskantoor decoratie", "positieve werkruimte"

ORGANISCHE VORMIGE RATTAN LAMPEN, HANDGEMAAKT IN BALI, GEMAAKT VAN DUURZAAM RATTAN MATERIAAL